Nieuws - Mijn Hond

De stage van Jasmine

08 mei 2020

Ervaring van Jasmine:

Hoe ik mijn stage ervaring bij Mijn Hond Genk zou beschrijven? Zonnig! En dit niet alleen omdat ik geluk had met het weer.  Ik kwam terecht in een warme club! Bij het kiezen van mijn stageplaats wist ik dat ik verder wou groeien in mijn sport en het begeleiden van anderen hier in! Maar dan wordt het natuurlijk kijken waar dit kan, en waar kunnen ze mij met tips en tricks hier goed in begeleiden? Mijn Hond Genk sprong mij meteen in het oog door de georganiseerde trainingen waar duidelijk over is na gedacht!

Mijn eerste keer starte ik toch met een klein hartje en stiekem toch een hele hoop zenuwen, dit omdat ik met een heel andere vorm van opwarmen kwam dan de groep gewend was. Deze stress kon ik al snel laten vallen toen ik merkte hoe iedereen zich open stelde voor mijn training en vol enthousiasme mee deed! Iedereen stelde zich steeds open en wou alles een keer proberen, dit is super om mee aan de slag te gaan!

Ik blik terug op een super fijne stage bij een super fijne club. Daar waar ze klaar staan voor elkaar en anderen! Dit bewijst nog maar eens wat een fijne sport wij uitoefenen!

Met heel veel spijt moest ik mijn stage vroeg tijdig stop zetten, toch nemen ze mij mijn fijne ervaring niet meer af! Ik ben de leden en het bestuur van Mijn Hond Genk hier enorm dankbaar voor!

Ervaring van Trainer Petra:

Door het “Covid-19“ gebeuren en de strenge maatregelen die getroffen moeten worden, zijn we genoodzaakt de stageperiode vroegtijdig te stoppen.
Jammer maar helaas, we gaan die toffe opwarming sessies toch wel missen.

De eerste opwarming sessie: Aerobicmoves op muziek

Leuke choreo, rustig opgebouwd naar higher level maar toch rekening gehouden met alle leeftijdscategorieën. Bewegingen wat toegelicht en deelnemers gemotiveerd. Alle spiergroepen opgewarmd voor de canicrosstraining.

De tweede opwarming sessie : Circuittraining per 2 personen

De gehele groep in lichte looppas de nodige uitleg bij elke oefening meegedeeld en toegepast, zodat we al van een kleine opwarming konden genieten. Vervolgens startsein gegeven en ons zo goed als mogelijk opgevolgd. De oefeningen waren leuk, origineel, er werd ook wat afgelachen, een relaxte sfeer. Sommige deelnemers hadden hun conditiedrempel al bereikt, klaar voor de canicrosstraining.

Andere nieuwsberichten

Nieuwsoverzicht